BADIANOVY CHLIEB

22. února 2010 v 16:49 | VERONKA-kucharka |  BADIANOVY CHLIEB
POTREBUJEME.

6 vajec
6 PL práškového cukru
½ ČL badiánového semena

AKO NA TO:


Práškový cukor preosejte a zo žĺtkami vyšľahajte do penista. Pridajte badiánové semeno. Z bielkov vyšľahajte tuhý sneh a opatrne primiešajte k prvej hmote. Vylejte na plech, tenko natretý maslom a pomúčený a na pomalom ohni upečte. Po upečení ho rozrežte na dlhé tenké pláty a znovu vložte do rúry, aby sa vysušil. Tento druh pečiva vydrží veľmi dlho.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama