KURA NA KAPUSTE

11. února 2010 v 18:24 | VERONKA-KUCHARKA |  KURA NA KAPUSTE
POTREBUJEME: 1 kurca(cca 1 kg),1 kg kyslej kapusty,zemiaky (2 na osobu),olej sol. AKO NA TO: kurca naporcujte na kusky(mozu byt lubovolne velke,pri peceni sa to strati) a osolte.na dno zapekacej misy alebo pekaca dajte 2 pl lyzice olaja.zemiaky postruhajte ako na placky,trochu osolte a nacapkajte na olej.na zemiaky dajte vrstvu kapusty a na vrch naukladajte kusky kurcata.pecte zakryte asi 30 min.a potom odokryte podla potreby pri 200*C kym to netacne neodolatelne vonat a kym mäso nechyti opeceny odtien.spodna vrstva sa specie do chrumkava a je o nu velky zaujem,preto aby na pekaci nic nezostalo,treba ju vyberat niecim ostrym-moze aj maliarska špachtľa.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama