MANDARINKOVA TORTA

28. února 2010 v 13:14 | VERONKA-kucharka |  MANDARINKOVA TORTA
Potrebujeme: 3 vajcia, 150 g kryštálového cukru, 120 g polohrubej múky, ½ l smotany na šľahanie, 2 mandarínkové kompóty, 2 vanilkové pudingové prášky bez varenia ą 75 g, 50 g čokolády na varenie Ako na to: Celé vajcia vyšľahajte s cukrom do penista, postupne vmiešajte múku. Cesto vylejte do vymastenej, múkou vysypanej tortovej formy, vložte do vyhriatej rúry a upečte. Do veľkej nádoby, ktorá má vrchnák a dá sa tesne uzavrieť, vlejte smotanu, kompót aj s nálevom, pridajte pudingové prášky, prikryte a trikrát s nádobou zatrepte. Vychladnutý korpus vložte späť do formy, potrite pudingovou zmesou a na niekoľko hodín odložte na chladné miesto. Keď stuhne, ozdobte tortu ovocím a strúhanou čokoládou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama