ZAPECENA MAKRELA

17. února 2010 v 18:19 | VERONKA-KUCHARKA |  ZAPECENA MAKRELA
POTREBUJEME: 2-3 udene makrely,tuk,600-700 g zemiakov.sol,mlete cierne korenie,2 cibule,2 vajcia,1/4 l mlieka. AKO NA TO: makrely zbavte koze,vykostite a nakrajajte na mensie kusky.do vymastenej nadoby rozlozte vrstvu uvarenych na platky nakrajanych zemiakov,vrstvu kociek cibule,pripravene makrely a striedajte do spotrebovania surovin.vrchnu vrstvu tvoria zemiaky.potom vsetko zalejte vajciami rozslahanymi v mlieku a v stredne vyhriatej rure zapecte do ruzova. podavajte so sezonnymi zeleninovymi salatmi.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama