JABLKOVA NUTELA

14. března 2010 v 16:51 | VERONKA-KUCHARKA |  JABLKOVA NUTELA
Potrebujeme: 2 kg jabĺk, 4-5 dcl vody, 500 g kryštaloveho cukru, 1 vanilínový cukor, 100 g kakaa, 1/2 čokolády na varenie Ako na to: Jablka umyjeme, ošúpeme, povykrajujeme jaderníky. Môžeme pokrájať na menšie kúsky a dáme dusiť do vody, nie na prudkom ohni. Potom pridáme ostatné suroviny a ešte chvíľku povaríme. Keď zmes vychladne, rozmixujeme ju, naplníme do fliaš a ešte 15 min sterilizujeme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama