PLNKA NA ZMRZLINY

15. března 2010 v 10:51 | VERONKA-KUCHARKA |  PLNKA NA ZMRZLINY
Potrebujeme: 10 dkg kryšt.cukru, 1 dcl teplej vody, 3 dcl mlieka, Zlatý klas, 3 žĺtky, 1 maslo (250 g), 20 dkg práškového cukru Ako na to: Z cukru urobíme karamel, potom pridať teplú vodu a rozpustíme ho. Do karamelu pridáme zmiešané mlieko + Zlatý klas + 3 žĺtky a uvaríme puding. Necháme vychladnúť. Zatiaľ vymiešame maslo + práškový cukor. Vychladnutý puding opatrne vmiešame do masla. Plníme a dáme stuhnúť. Po stuhnutí vrch poleje čokoládovou polevou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama