VISNE V COKOLADE

7. března 2010 v 20:56 | VERONKA-KUCHARKA |  VISNE V COKOLADE
Potrebujeme: 150 g čokolády na varenie, 70 g stuženého pokrmového tuku, 80 g mletých vlašských orechov, 50 g kryštálového cukru, šťava z 1 citróna, 0, 1 l rumu, višňový kompót - cca 30 ks, 50 ml vody, papierové košíčky Ako na to: Polámanú čokoládu a posekaný tuk zohrejte nad parou. Pomleté orechy sparte sirupom uvareným s cukrom, vodou a citrónovou šťavou. Višne odkôstkujte, zalejte rumom a odložte. Košíčky rozložte, do každého vlejte lyžičku čokolády a nechajte stuhnúť. Na stuhnutú čokoládu dajte kôpku orechov, vtlačte višňu a zalejte čokoládou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama