SUTAZ-NAJ.RECEPT:RYBACIE MäSO

22. června 2010 v 17:42 | VERONKA-KUCHARKA |  SUTAZ-NAJ.RECEPT
ahoj vyhlasujem dalsiu sutaz a to o najlepsi recept z rybieho mäsa!!!:):):):) tato sutaz plati len od 15.8.2010 do 30.8.2010 takze sa poponahlajte paaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 simona harcarova simona harcarova | 24. června 2010 v 18:42 | Reagovat

pečený ostriež

Potrebujeme:
300 g ostrieža, 150 g farebných paprík, 20 g cesnaku, olej, mleté čierne korenie, soľ
Ako na to:
Očisteného, umytého a osušeného ostrieža posoľte, okoreňte a potrite prelisovaným cesnakom. Nechajte aspoň 40 min. odležať na chladnom mieste.
Farebné papriky zbavte jadrovníkov a nakrájajte ich na tenké rezance. Potom ich orestujte v panvici na rozohriatom oleji do polomäkka.
Odležaného ostrieža vložte do vymastenej zapekacej misy, pridajte opečené papriky, podľa potreby osoľte a dajte spolu zapiecť. Zapečenú rybu podávajte s bielym pečivom.

2 simona harcarova simona harcarova | 24. června 2010 v 18:49 | Reagovat

PSTRUH SO SMOTANOU

Potrebujeme:
4 pstruhy, 40 g mandlí, 1 dl smotany, 20 g hladkej múky, maslo, soľ
Ako na to:
Vypitvané, umyté a osušené pstruhy posoľte a poprášte hladkou múkou. Vkladajte do panvice so zahriatym maslom a pomaly z oboch stranách opekajte. Mäkké pstruhy vyberte, do zvyšného masla v panvici prilejte smotanu a sparené, olúpané a posekané mandle. Nechajte prejsť varom a prelejte cez pstruhy. Podávajte s varenými zemiakmi.

3 NATALIA SUCHAROVA NATALIA SUCHAROVA | 25. června 2010 v 19:48 | Reagovat

MAKRELY V OSTREJ OMACKE

Potrebujeme:
4 porcie makrel, 3 PL oleja, 2 dkg masla, soľ, 1 PL hladkej múky, mletá paprika, mleté korenie, 3 PL paradajkového pretlaku, 20 dkg sterilizovaného leča, 1 väčšia cibuľa, 6 dkg sterilizovaných uhoriek
Ako na to:

Očistené makrely osoľte a pomaly opečte v panvici z oboch strán na rozohriatom oleji. Vyberte ich, na panvicu pridajte maslo a speňte na ňom nadrobno pokrájanú cibuľu. Zaprášte ju múkou, opražte, posypte mletou paprikou, pridajte lečo, paradajkový pretlak, soľ, korenie, zamiešajte, zalejte trochou vody a poduste. Pridajte pečené ryby a pokrájanú uhorku a prehrejte.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama